Om Client Development

AB Client Development är ett konsultföretag inom företagsutveckling och startades 2012 av Sture Hellstrand. År 2000 tillträdde Sture som VD för nystartade Grunda AB, ett produktbolag inom B&B TOOLS. Utöver detta har Sture bland annat haft roller som; Ordförande i Grundas dotterbolag och Landschef för Grunda/Gigant.
Dessa roller har gett Sture kompetensen och passionen att hjälpa och stödja både mindre och större företag i sin utveckling. Med detta som bas ska det kännas inspirerande, utvecklande och tryggt att arbeta tillsammans med AB Client Development. Med en fast hand och en tydlig struktur på ett jordnära sätt ger Client Development support att utveckla affärsdrivet och processerna för Er verksamhet.
Sture har gått Executive Management Program, EMP, via Handelshögskolan Stockholm samt ett stort antal företagsunika utbildningar.
2017 valdes Sture till ordförande för Företagarna Ulricehamn och 2018 utsågs den till Årets Förening Västra Götaland bland 50 föreningar. 2020 nominerades föreningen som en av tre till Årets Event bland de cirka 2000 event som arrangeras i Företagarna Sverige.
2019 blev Sture diplomerad styrelseledamot efter att ha gått Styrelseakademiens utbildning.
2020 invaldes Sture som ledamot i Däckteam Sverige ABs styrelse, detta som en av två externa ledamöter där övriga ledamöter äger och driver däckverkstäder. Däckteam är Sveriges största och ledande kedja i däckbranschen med cirka 150 medlemmar.

Affärsidé:

”I nära samarbete med klienten för att utveckla denne till en allt bättre lönsamhet”